طرز تهیه باریتوس مکزیکی
طرز تهیه باریتوس مکزیکی
اگر می خواهید یک صبحانه سریع املتی درست کنید این صبحانه مکزیکی گزینه مناسبی است و دارای طعی متفاوت است.
مواد لازم برای باریتوس مکزیکی
:2 عدد بزرگ
سفیدۀ تخم مرغ :6 عدد
:برای چرب کردن
سالسای :½ پیمانه
دلمه ای قرمز خرد شده :1 پیمانه
پیتزای رنده شده :½ پیمانه
نمک و :به میزان لازم
نان لواش :2 عدد
طرز تهیه باریتوس مکزیکی
در یک کاسۀ متوسط، تخم مرغ و سفیدۀ تخم مرغ را می ریزیم و با همزن برقی کاملاً مخلوط می کنیم.
ته یک تابۀ متوسط را کمی چرب می کنیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا کمی گرم شود.
مخلوط تخم مرغ را در آن میریزیم. با یک کفگیر مناسب، تخم مرغ را از اطراف تابه به وسط آن هدایت می کنیم.
همچنین بخوانید : دستور تهیه تمام غذاهای مکزیکی
پس از اینکه تخم مرغ خودش را کمی گرفت، فلفل قرمز، سالسا و پنیر را روی آن می ریزیم و آن را با نمک و فلفل سیاه مزه دار می کنیم و آن را روی نان لواش گذاشته و سریعاً سرو می کنیم.
نحوه طبخ متفاوت
در یک تابۀ مناسب، فلفل قرمز و سالسا را می ریزیم و آن را به مدت 3 دقیقه روی حرارت می گذاریم تا کمی بپزد.
تخم مرغ ها را می زنیم و آنها را روی مواد داخل تابه می ریزیم و می گذاریم حدود 2 دقیقه بپزد و کمی فرم بگیرد.
در صورت علاقه، پنیر را روی آن می ریزیم و آن را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم.
سپس آن را روی نان لواش گذاشته و املت را در نان رول می کنیم و سریعاً سرو می کنیم.
نکات تکمیلی در مورد باریتوس مکزیکی
باریتوس مکزیکی جزو غذای ملل – مکزیکی میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
باریتوس مکزیکی را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
همچنین بخوانید :
نوشته اولین بار در پدیدار شد.
طرز تهیه باریتوس مکزیکی
(image)
اگر می خواهید یک صبحانه سریع املتی درست کنید این صبحانه مکزیکی گزینه مناسبی است و دارای طعی متفاوت است.
مواد لازم برای باریتوس مکزیکی
:2 عدد بزرگ
سفیدۀ تخم مرغ :6 عدد
:برای چرب کردن
سالسای :½ پیمانه
دلمه ای قرمز خرد شده :1 پیمانه
پیتزای رنده شده :½ پیمانه
نمک و :به میزان لازم
نان لواش :2 عدد
(image)
طرز تهیه باریتوس مکزیکی
در یک کاسۀ متوسط، تخم مرغ و سفیدۀ تخم مرغ را می ریزیم و با همزن برقی کاملاً مخلوط می کنیم.
ته یک تابۀ متوسط را کمی چرب می کنیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا کمی گرم شود.
مخلوط تخم مرغ را در آن میریزیم. با یک کفگیر مناسب، تخم مرغ را از اطراف تابه به وسط آن هدایت می کنیم.
همچنین بخوانید : دستور تهیه تمام غذاهای مکزیکی
پس از اینکه تخم مرغ خودش را کمی گرفت، فلفل قرمز، سالسا و پنیر را روی آن می ریزیم و آن را با نمک و فلفل سیاه مزه دار می کنیم و آن را روی نان لواش گذاشته و سریعاً سرو می کنیم.
نحوه طبخ متفاوت
در یک تابۀ مناسب، فلفل قرمز و سالسا را می ریزیم و آن را به مدت 3 دقیقه روی حرارت می گذاریم تا کمی بپزد.
تخم مرغ ها را می زنیم و آنها را روی مواد داخل تابه می ریزیم و می گذاریم حدود 2 دقیقه بپزد و کمی فرم بگیرد.
در صورت علاقه، پنیر را روی آن می ریزیم و آن را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم.
سپس آن را روی نان لواش گذاشته و املت را در نان رول می کنیم و سریعاً سرو می کنیم.
(image) (image)
نکات تکمیلی در مورد باریتوس مکزیکی
باریتوس مکزیکی جزو غذای ملل – مکزیکی میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
باریتوس مکزیکی را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
همچنین بخوانید :
نوشته اولین بار در پدیدار شد.
طرز تهیه باریتوس مکزیکی