طرز تهیه تارت کدو و پنیر کبابی
طرز تهیه تارت کدو و پنیر کبابی
یکی از پیش غذاهای ساده و مقوی، نان و پنیر و سبزی است که از قدم بسیار طرفدار داشته استو حال می خواهیم این غذا را به صورت مدرن تهیه کنیم که بسیار خوش طعم است.
مواد لازم برای تارت کدو و پنیر کبابی
ریکوتا 450 گرم
پنیر کبابی 100 گرم
پنیر پارمزان رنده شده 80 گرم
شوید و ½ دسته
خمیر فیلو یا هزارلا 8 ورقه
4 عدد
2 عدد
شاهی 1 پیمانه
آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
بکر ½ 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه تارت کدو و پنیر کبابی
فر را روی 190 درجه سانتیگراد گرم کنید.
همچنین بخوانید : تمام دستور آشپزی های مربوط به پای و گراتن
سبزیها (شاهی، شوید و نعناع) را در غذاساز ریخته و آن ها را درشت خرد کنید. 2 قاشق غذاخوری از آن ها را برداشته و نگه دارید.
ریکوتا، 3 تخم مرغ و نیمی از پنیر پارمزان را به سبزیهای باقیمانده در غذاساز اضافه کنید. به آن ها نمک و فلفل بزنید و سپس آن ها را مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
کدوها را نازک خرد کنید و سپس در کاسه آن را با تخمه کدوها و 1 تخم مرغ باقیمانده ترکیب کنید. نمک و فلفل بزنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
پنیر کبابی را به قطعات 1 سانتی متری برش دهید و کنار بگذارید.
تابه متوسط یا ظرف مناسب فر که لبه دار باشد را روغن بزنید و ته و لبه های آن را با کاغذ بپوشانید. با قلمو روی 1 ورقه از خمیر فیلو، کمی روغن بمالید و بعد ورقه خمیر دیگری روی آن قرار دهید. آن را هم روغن بمالید و این کار را با باقیمانده خمیرها تکرار کنید. خمیرها را از طول به دو نیم برش دهید وسپس هر نیمه را به 3 قسمت برش دهید تا در نهایت 6 مستطیل داشته باشید.
مخلوط ریکوتا را به طور برابر در مرکز خمیرها بریزید. تارتها را در 2 ردیف 3 تایی در قالبی که آماده کرده اید، بگذارید.
لبه خمیرها را بالا بی آورید تا مخلوط ریکوتا کاملا در مرکز قرار گیرد. روی مخلوط ریکوتا، مخلوط کدو را قرار دهید و بعد پنیر کبابیها را روی آن بپاشید.
قالب را روی سینی قرار داده و برای 20 دقیقه تارتها را بپزید تا خمیر فیلو طلایی شود و مواد داخل آنها خود را بگیرند (اگر خیلی قهوهای شدهاند، روی آن ها را با کاغذ آشپزی بپوشانید.)
روغن و آب لیمو را در کاسه ای سریع هم بزنید و سپس به آن ها نمک و فلفل اضافه کنید. سبزیهایی را که نگه داشتید را به مواد افزوده و به آرامی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
تارتها را به بشقابها منتقل کنید و روی آن ها مخلوط آماده شده را بریزید و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد تارت کدو و پنیر کبابی
تارت کدو و پنیر کبابی جزو پیش غذا – پای و گراتن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
تارت کدو و پنیر کبابی را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
نوشته اولین بار در پدیدار شد.
طرز تهیه تارت کدو و پنیر کبابی
(image)
یکی از پیش غذاهای ساده و مقوی، نان و پنیر و سبزی است که از قدم بسیار طرفدار داشته استو حال می خواهیم این غذا را به صورت مدرن تهیه کنیم که بسیار خوش طعم است.
مواد لازم برای تارت کدو و پنیر کبابی
ریکوتا 450 گرم
پنیر کبابی 100 گرم
پنیر پارمزان رنده شده 80 گرم
شوید و ½ دسته
خمیر فیلو یا هزارلا 8 ورقه
4 عدد
2 عدد
شاهی 1 پیمانه
آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
بکر ½ 1 قاشق غذاخوری
(image)
طرز تهیه تارت کدو و پنیر کبابی
فر را روی 190 درجه سانتیگراد گرم کنید.
همچنین بخوانید : تمام دستور آشپزی های مربوط به پای و گراتن
سبزیها (شاهی، شوید و نعناع) را در غذاساز ریخته و آن ها را درشت خرد کنید. 2 قاشق غذاخوری از آن ها را برداشته و نگه دارید.
ریکوتا، 3 تخم مرغ و نیمی از پنیر پارمزان را به سبزیهای باقیمانده در غذاساز اضافه کنید. به آن ها نمک و فلفل بزنید و سپس آن ها را مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
کدوها را نازک خرد کنید و سپس در کاسه آن را با تخمه کدوها و 1 تخم مرغ باقیمانده ترکیب کنید. نمک و فلفل بزنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
پنیر کبابی را به قطعات 1 سانتی متری برش دهید و کنار بگذارید.
تابه متوسط یا ظرف مناسب فر که لبه دار باشد را روغن بزنید و ته و لبه های آن را با کاغذ بپوشانید. با قلمو روی 1 ورقه از خمیر فیلو، کمی روغن بمالید و بعد ورقه خمیر دیگری روی آن قرار دهید. آن را هم روغن بمالید و این کار را با باقیمانده خمیرها تکرار کنید. خمیرها را از طول به دو نیم برش دهید وسپس هر نیمه را به 3 قسمت برش دهید تا در نهایت 6 مستطیل داشته باشید.
مخلوط ریکوتا را به طور برابر در مرکز خمیرها بریزید. تارتها را در 2 ردیف 3 تایی در قالبی که آماده کرده اید، بگذارید.
لبه خمیرها را بالا بی آورید تا مخلوط ریکوتا کاملا در مرکز قرار گیرد. روی مخلوط ریکوتا، مخلوط کدو را قرار دهید و بعد پنیر کبابیها را روی آن بپاشید.
قالب را روی سینی قرار داده و برای 20 دقیقه تارتها را بپزید تا خمیر فیلو طلایی شود و مواد داخل آنها خود را بگیرند (اگر خیلی قهوهای شدهاند، روی آن ها را با کاغذ آشپزی بپوشانید.)
روغن و آب لیمو را در کاسه ای سریع هم بزنید و سپس به آن ها نمک و فلفل اضافه کنید. سبزیهایی را که نگه داشتید را به مواد افزوده و به آرامی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
تارتها را به بشقابها منتقل کنید و روی آن ها مخلوط آماده شده را بریزید و سرو کنید.
(image)
نکات تکمیلی در مورد تارت کدو و پنیر کبابی
تارت کدو و پنیر کبابی جزو پیش غذا – پای و گراتن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
تارت کدو و پنیر کبابی را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
نوشته اولین بار در پدیدار شد.
طرز تهیه تارت کدو و پنیر کبابی