طرز تهیه دلسه دلچه
طرز تهیه دلسه دلچه
دلسه دلچه سس کاراملی و شیرینی که موارد صرف زیادی هم دارد. این سس را می توانید روی بستنی بریزید، روی ذرت بوداده، روی نان یا پنکیک هم می توانید بریزید.
مواد لازم برای دلسه دلچه
4 پیمانه (1 لیتر) شیر پرچرب
3/4 پیمانه (150 گرم) شکر سفید
2 قاشق غذاخوری شربت ذرت یا گلوکز
1/2 قاشق خوری بیکینگ سودا
1/8 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چای خوری اسانس وانیل خالص
طرز تهیه دلسه دلچه
درست کردن دلسه دلچه کمی وقت گیره و حوصله و دقت زیاد میخواد معمولا اگه با حرارت مناسب کار کنید 40 تا 60 دقیقه وقتتون رو میگیره و با توجه به اینکه باید تقریبا مرتب شیر رو هم بزنید باید یه تایم کاملا خالی رو بهش اختصاص بدید.
شیر، شکر، کرن سیروپ، بیکینگ سودا و نمک رو داخل یه قابلمه ضخیم بزرگ که حجمش حداقل 8 لیتر باشه بریزید.
از شیر پرچرب استفاده کنید چون شیرکم چرب زمان پخت رو بالا میبره.
کرن سیروپ برای اینه که از شکرک زدن دلسه دلچه جلوگیری کنه میتونید به جاش از گلوکز مایع هم استفاده کنید.
بزرگ بودن ظرف مهمه چون درحین کار شیر ممکنه سر بره، پس بهتره از یه قابلمه مناسب استفاده کنید. قابلمه رو بذارید روی شعله متوسط کمی رو به بالا و شروع به هم زدن کنید تا شیر به جوش بیاد. با دقت مراقبش باشید و مرتب با یه قاشق چوبی یا اسپچلا عایق شیر رو هم بزنید. باید طوری هم بزنید که شیر کف ظرف ته نگیره و یا روی دیواره ها نمونه و سفت نشه. پس مرتب کف ظرف و دیواره ها رو با کمک اسپچلا یا قاشق چوبی تمیز کنید.
وقتی شیر شروع کرد به سر رفتن حرارت رو کم کنید تا به آرومی شروع کنه به جوشیدن و همون نکته ای که درباره رولینگ بویل گفتم رو رعایت کنید.
اگه شیر خیلی کف کرد و ممکن بود که سر بره برای چند ثانیه قابلمه رو از روی حرارت بردارید تا کف ها برن پایین و دوباره برش گردونید روی حرارت. معمولا اگه ظرفتون به اندازه کافی بزرگ نباشه ممکنه این مشکل پیش بیاد.
معمولا بعد از 15 دقیقه شیر دیگه کف نمیکنه و یه رنگ بژ خیلی روشن به خودش میگیره.
به حرارت دادن وهم زدن ادامه می دیم و مطمئن بشید که حرارت ملایمه و به اندازه کافی کم هست ولی نه اونقدری که شیر اصلا نجوشه چون حرارت خیلی پایین باعث میشه که زمان پختتون بیشتر بشه.
یه رنگ قهوه ای طلایی زیبا داره. برای این دستور وقتی زمان پخت کافیه که حجم شیر بین ¼ 1 تا ½ 1 پیمانه (360-300 میلی لیتر) باشه. هرچی بیشتر بهش حرارت بدید سفت تر و تیره تر میشه پس با توجه به استفاده ای که میخواید ازش کنید میتونید کمی شل تر یا کمی سفت تر برش دارید.
قابلمه رو از روی حرارت بردارید و اگه دوست داشتید بهش وانیل رو هم اضافه کنید و هم بزنید.
اگه موقع همزدن ظرفتون ته گرفته بود و سستون صاف نبود با ویسک به سرعت همش بزنید تا یکدست بشه و اگه نشد از یه الک یا صافی ریز ردش کنید ولی اگه تمام موارد رو با دقت رعایت کنید درآخر کاملا صاف و یکدسته.
بذارید سرد بشه و بعد میتونید داخل ظرف دربسته حداقل برای یک ماه داخل یخچال نگهش دارید.
نکات تکمیلی در مورد دلسه دلچه
دلسه دلچه جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
دلسه دلچه را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین بخوانید :
نوشته اولین بار در پدیدار شد.
طرز تهیه دلسه دلچه
(image)
دلسه دلچه سس کاراملی و شیرینی که موارد صرف زیادی هم دارد. این سس را می توانید روی بستنی بریزید، روی ذرت بوداده، روی نان یا پنکیک هم می توانید بریزید.
مواد لازم برای دلسه دلچه
4 پیمانه (1 لیتر) شیر پرچرب
3/4 پیمانه (150 گرم) شکر سفید
2 قاشق غذاخوری شربت ذرت یا گلوکز
1/2 قاشق خوری بیکینگ سودا
1/8 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چای خوری اسانس وانیل خالص
(image)
طرز تهیه دلسه دلچه
درست کردن دلسه دلچه کمی وقت گیره و حوصله و دقت زیاد میخواد معمولا اگه با حرارت مناسب کار کنید 40 تا 60 دقیقه وقتتون رو میگیره و با توجه به اینکه باید تقریبا مرتب شیر رو هم بزنید باید یه تایم کاملا خالی رو بهش اختصاص بدید.
شیر، شکر، کرن سیروپ، بیکینگ سودا و نمک رو داخل یه قابلمه ضخیم بزرگ که حجمش حداقل 8 لیتر باشه بریزید.
از شیر پرچرب استفاده کنید چون شیرکم چرب زمان پخت رو بالا میبره.
کرن سیروپ برای اینه که از شکرک زدن دلسه دلچه جلوگیری کنه میتونید به جاش از گلوکز مایع هم استفاده کنید.
بزرگ بودن ظرف مهمه چون درحین کار شیر ممکنه سر بره، پس بهتره از یه قابلمه مناسب استفاده کنید. قابلمه رو بذارید روی شعله متوسط کمی رو به بالا و شروع به هم زدن کنید تا شیر به جوش بیاد. با دقت مراقبش باشید و مرتب با یه قاشق چوبی یا اسپچلا عایق شیر رو هم بزنید. باید طوری هم بزنید که شیر کف ظرف ته نگیره و یا روی دیواره ها نمونه و سفت نشه. پس مرتب کف ظرف و دیواره ها رو با کمک اسپچلا یا قاشق چوبی تمیز کنید.
وقتی شیر شروع کرد به سر رفتن حرارت رو کم کنید تا به آرومی شروع کنه به جوشیدن و همون نکته ای که درباره رولینگ بویل گفتم رو رعایت کنید.
اگه شیر خیلی کف کرد و ممکن بود که سر بره برای چند ثانیه قابلمه رو از روی حرارت بردارید تا کف ها برن پایین و دوباره برش گردونید روی حرارت. معمولا اگه ظرفتون به اندازه کافی بزرگ نباشه ممکنه این مشکل پیش بیاد.
معمولا بعد از 15 دقیقه شیر دیگه کف نمیکنه و یه رنگ بژ خیلی روشن به خودش میگیره.
به حرارت دادن وهم زدن ادامه می دیم و مطمئن بشید که حرارت ملایمه و به اندازه کافی کم هست ولی نه اونقدری که شیر اصلا نجوشه چون حرارت خیلی پایین باعث میشه که زمان پختتون بیشتر بشه.
یه رنگ قهوه ای طلایی زیبا داره. برای این دستور وقتی زمان پخت کافیه که حجم شیر بین ¼ 1 تا ½ 1 پیمانه (360-300 میلی لیتر) باشه. هرچی بیشتر بهش حرارت بدید سفت تر و تیره تر میشه پس با توجه به استفاده ای که میخواید ازش کنید میتونید کمی شل تر یا کمی سفت تر برش دارید.
قابلمه رو از روی حرارت بردارید و اگه دوست داشتید بهش وانیل رو هم اضافه کنید و هم بزنید.
اگه موقع همزدن ظرفتون ته گرفته بود و سستون صاف نبود با ویسک به سرعت همش بزنید تا یکدست بشه و اگه نشد از یه الک یا صافی ریز ردش کنید ولی اگه تمام موارد رو با دقت رعایت کنید درآخر کاملا صاف و یکدسته.
بذارید سرد بشه و بعد میتونید داخل ظرف دربسته حداقل برای یک ماه داخل یخچال نگهش دارید.
(image)
نکات تکمیلی در مورد دلسه دلچه
دلسه دلچه جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
دلسه دلچه را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین بخوانید :
نوشته اولین بار در پدیدار شد.
طرز تهیه دلسه دلچه