طرز تهیه ران مرغ با آجیل برزیلی
طرز تهیه ران مرغ با آجیل برزیلی
ران مرغ با آجیل برزیلی یک ترکیب بسیار خوشمزه و دلچسب است که با یک بار امتحان شیفته ی طعم آن خواهید شد.آموزش تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
مواد لازم ران مرغ با آجیل برزیلی
آجیل برزیلی (نصف آن را خرد کنید) 150 گرم
پوست کنده (به اندازه انگشت شست) یک تکه
سیر1 حبه
عصاره 1 عدد
شیر 250 گرم
رب انار4 قاشقغذاخوری
ران مرغ6 تکه
مواد لازم برای سرو
روغن کلزا2 قاشق غذاخوری
بزرگ (از درازا خرد شود)2 عدد
انار1 عدد
طرز تهیه ران مرغ با آجیل برزیلی
آجیل های خرد نشده برزیلی را به همراه زنجبیل، سیر و عصاره لیمو در یک غذاساز بریزید. آن ها را خوب مخلوط کنید تا زمانی که به خمیری یکدست تبدیل شود. بعد ماست نارگیل و رباناررا اضافه کرده و کمی هم بزنید تا خوب ترکیب شود، و بعد آن را در یک کاسه بزرگ ریخته و مرغ را اضافه کنید. این ترکیبات را خوب هم بزنید تا مرغ ها از این سس پوشیده شوند، بعد روی کاسه را پوشانده و تمام شب در یخچال بگذارید.
روز بعد، فر را با حرارت 170 تا 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ظرف گود مخصوص فر برداشته و مرغ ها را داخل آن بچینید، اجازه بدهید آن ها به مدت 45 دقیقه یا 1 ساعت خوب بپزند، تا زمانی که طلایی رنگ شوند.
در حالی که مرغ ها دارند می پزند، روی بادمجان ها را روغن بزنید و در ماهیتابه برای 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید. حالا بادمجان ها را در بشقاب سرو خوابانده و مرغ های پخته را روی آن بچینید، و در آخر هم آجیل های خرد شده و دانه های انار را روی آن پخش کنید.