طرز تهیه سالاد استیک و مارچوبه
طرز تهیه سالاد استیک و مارچوبه
مادران باردار و خانمهای شیرده می توانند سالاد استیک و مارچوبه را درست کنند و از خواص این غذا بهره مند شوند. اگر کاهو در دسترس نبود می توانید از سبزیجات تازه نیز استفاده کنید.
مواد لازم برای سالاد استیک و مارچوبه
گوشت راسته گوساله :500 گرم
بزرگ :4 عدد
مارچوبه :500 گرم
سیر :2 حبه
پارمزان :3 قاشق غذاخوری
نان تست :4 برش
سالاد مخلوط :8 پیمانه
:3 قاشق غذاخوری
سس سویا :یک قاشق غذاخوری
آب :3 قاشق غذاخوری
نمک و :به میزان لازم
طرز تهیه سالاد استیک و مارچوبه
فر را روی درجه حرارت متوسط گرم کنید. روغن و آبلیمو رادر یک کاسه با هم مخلوط کنید. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و آن ها را کنار بگذارید.
سالاد مخلوط را در قابلمه آب پز کنید. انتهای مارچوبه ها را بزنید و به آنها بیافزایید و بگذارید به مدت 6 دقیقه بماند تا نرم شود. مارچوبه ها را با قاشق مخصوص از آن جدا کنید و کنار بگذارید تا سرد شوند.
تخم مرغ ها را به مدت 6-3 دقیقه آبپز کنید.
دو سمت استیک را با سیر رنده شده، سس سویا، نمک و فلفل طعم دار کنید، استیک را روی سینی گریل داخل فر قرار دهید و به مدت 4 دقیقه آن را حرارت قرار دهید، سپس آن را برگردانید تا 4 دقیقه دیگر هم بپزد، (تا زمانی که کاملاً پخته شود). سپس استیک را روی تخته برش قرار دهید و کنار بگذارید.
مارچوبه پخته و سرد شده را به قطعات 2 سانتیمتری برش دهید و همراه نان تست که در اندازه های کوچک و مربع شکل بریده شده در کاسه بریزید(می توانید برش های نان را کمی با کره تفت دهید تا خوش عطر و کرانچی شوند). سبزیجات آب پز را در 4 کاسه کم عمق تقسیم کنید و یک تخم مرغ آبپز در وسط هر کدام قرار دهید.
استیک را به برش های نازکی تقسیم کنید و اطراف تخم مرغ بچینید. بقیه سبزیجات را روی آن پخش کنید و پنیر پارمسان را نیز روی آن ها بریزید.
نکات تکمیلی در مورد سالاد استیک
سالاد استیک جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
سالاد استیک را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
نوشته اولین بار در پدیدار شد.
طرز تهیه سالاد استیک و مارچوبه
(image)
مادران باردار و خانمهای شیرده می توانند سالاد استیک و مارچوبه را درست کنند و از خواص این غذا بهره مند شوند. اگر کاهو در دسترس نبود می توانید از سبزیجات تازه نیز استفاده کنید.
مواد لازم برای سالاد استیک و مارچوبه
گوشت راسته گوساله :500 گرم
بزرگ :4 عدد
مارچوبه :500 گرم
سیر :2 حبه
پارمزان :3 قاشق غذاخوری
نان تست :4 برش
سالاد مخلوط :8 پیمانه
:3 قاشق غذاخوری
سس سویا :یک قاشق غذاخوری
آب :3 قاشق غذاخوری
نمک و :به میزان لازم
(image)
طرز تهیه سالاد استیک و مارچوبه
فر را روی درجه حرارت متوسط گرم کنید. روغن و آبلیمو رادر یک کاسه با هم مخلوط کنید. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و آن ها را کنار بگذارید.
سالاد مخلوط را در قابلمه آب پز کنید. انتهای مارچوبه ها را بزنید و به آنها بیافزایید و بگذارید به مدت 6 دقیقه بماند تا نرم شود. مارچوبه ها را با قاشق مخصوص از آن جدا کنید و کنار بگذارید تا سرد شوند.
تخم مرغ ها را به مدت 6-3 دقیقه آبپز کنید.
دو سمت استیک را با سیر رنده شده، سس سویا، نمک و فلفل طعم دار کنید، استیک را روی سینی گریل داخل فر قرار دهید و به مدت 4 دقیقه آن را حرارت قرار دهید، سپس آن را برگردانید تا 4 دقیقه دیگر هم بپزد، (تا زمانی که کاملاً پخته شود). سپس استیک را روی تخته برش قرار دهید و کنار بگذارید.
مارچوبه پخته و سرد شده را به قطعات 2 سانتیمتری برش دهید و همراه نان تست که در اندازه های کوچک و مربع شکل بریده شده در کاسه بریزید(می توانید برش های نان را کمی با کره تفت دهید تا خوش عطر و کرانچی شوند). سبزیجات آب پز را در 4 کاسه کم عمق تقسیم کنید و یک تخم مرغ آبپز در وسط هر کدام قرار دهید.
استیک را به برش های نازکی تقسیم کنید و اطراف تخم مرغ بچینید. بقیه سبزیجات را روی آن پخش کنید و پنیر پارمسان را نیز روی آن ها بریزید.
(image)
نکات تکمیلی در مورد سالاد استیک
سالاد استیک جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
سالاد استیک را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
نوشته اولین بار در پدیدار شد.
طرز تهیه سالاد استیک و مارچوبه