طرز تهیه ناگت مرغ با ذرت
طرز تهیه ناگت مرغ با ذرت
ناگت مرغ غذایی بسیار خوشمزه و لذیذ برای طرفداران ناگت است که طرز تهیه آن را در بخش تاپ ناز به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای ناگت مرغ با ذرت
مرغ 2قطعه (سینه)
ذرت نصف لیوان
خامه نصف لیوان
شیر 1لیوان
2عدد
2عدد
برنج 1لیوان
کره 4قاشق غذاخوری (آب شده)
آرد سوخاری به میزان لازم
آرد به میزان لازم
نمک به میزان لازم
به میزان لازم
له میزان لازم
برگ بو 2عدد
سیر 2حبه
طرز تهیه ناگت مرغ با ذرت
ابتدا در ظرفی مناسب مقدار کمی روغن ریخته و مرغ را در آن کمی تفت دهید و بعد با برگ بو،سیر،1عدد پیاز و مقداری آب بپزید و بعد آن را ریش ریش کرده و کنار بگذارید.
پیاز باقی مانده را رنده زده و با مقداری کره تفت دهید و بعد 6قاشق سوپخوری آرد به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید تا خامی آرد از بین برود و بعد مرغ را به آن اضافه کنید.بعد از کمی تفت دادن مواد را از روی حرارت بردارید.
همچنین بخوانید : دستور تهیه تمام غذاهای خارجی
ذرت را با مقدار آب و نمک بپزید و برنج را نیز به صورت کته دم کنید. شیر و خامه را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا یکنواخت شوند.سپس آنها را داخل تابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا زمانی که کرمی و غلیظ شود سپس مخلوط پیاز سرخ شده با آرد و کره ، تکه های مرغ ، برنج پخته ، ذرت ، نمک ،زعفران و فلفل را اضافه کنید و کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید ، مخلوط را داخل ظرف در بسته و به مدت 2 تا3 ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود.
پس از اینکه مایه ناگت سرد شد مواد را از یخچال خارج کنید ، دستتان را مرطوب کنید و تکه هایی به یک اندازه از مایه ناگت بردارید و کف دست تان حالت دهید و گرد کنید .
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید تا کف کند سپس به نوبت ناگت ها را داخل آرد سفید و تخم مرغ بزنید و در مرحله آخر داخل آرد سوخاری بغلطانید تا تمام سطح ناگت ها به آرد آغشته شود.
داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، ناگت ها را داخل روغن داغن قرار دهید تا کاملا برشته و طلایی شود
نکات
1. در صورت تمایل به جای آرد سوخاری از خرده نان استفاده کنید.
2. هتر است پیاز را قبل از اضافه کردن کره کاملا تفت دهید تا آبش تبخیر شود تا بعد از اضافه کردن کره طعم آن به خوبی در غذا مشخص باشد.
3. میتوانید ناگت ها را پس از آماده سازی داخل نایلون بگذارید و منجمد کنید.
4. در صورت تمایل از مقداری سرخ شده و نخود فرنگی هم در غذا استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد ناگت مرغ با ذرت
ناگت مرغ با ذرت جزو غذای ملل – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
ناگت مرغ با ذرت را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین بخوانید :
نوشته اولین بار در پدیدار شد.
طرز تهیه ناگت مرغ با ذرت
(image)
ناگت مرغ غذایی بسیار خوشمزه و لذیذ برای طرفداران ناگت است که طرز تهیه آن را در بخش تاپ ناز به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای ناگت مرغ با ذرت
مرغ 2قطعه (سینه)
ذرت نصف لیوان
خامه نصف لیوان
شیر 1لیوان
2عدد
2عدد
برنج 1لیوان
کره 4قاشق غذاخوری (آب شده)
آرد سوخاری به میزان لازم
آرد به میزان لازم
نمک به میزان لازم
به میزان لازم
له میزان لازم
برگ بو 2عدد
سیر 2حبه
(image)
طرز تهیه ناگت مرغ با ذرت
ابتدا در ظرفی مناسب مقدار کمی روغن ریخته و مرغ را در آن کمی تفت دهید و بعد با برگ بو،سیر،1عدد پیاز و مقداری آب بپزید و بعد آن را ریش ریش کرده و کنار بگذارید.
پیاز باقی مانده را رنده زده و با مقداری کره تفت دهید و بعد 6قاشق سوپخوری آرد به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید تا خامی آرد از بین برود و بعد مرغ را به آن اضافه کنید.بعد از کمی تفت دادن مواد را از روی حرارت بردارید.
همچنین بخوانید : دستور تهیه تمام غذاهای خارجی
ذرت را با مقدار آب و نمک بپزید و برنج را نیز به صورت کته دم کنید. شیر و خامه را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا یکنواخت شوند.سپس آنها را داخل تابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا زمانی که کرمی و غلیظ شود سپس مخلوط پیاز سرخ شده با آرد و کره ، تکه های مرغ ، برنج پخته ، ذرت ، نمک ،زعفران و فلفل را اضافه کنید و کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید ، مخلوط را داخل ظرف در بسته و به مدت 2 تا3 ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود.
پس از اینکه مایه ناگت سرد شد مواد را از یخچال خارج کنید ، دستتان را مرطوب کنید و تکه هایی به یک اندازه از مایه ناگت بردارید و کف دست تان حالت دهید و گرد کنید .
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید تا کف کند سپس به نوبت ناگت ها را داخل آرد سفید و تخم مرغ بزنید و در مرحله آخر داخل آرد سوخاری بغلطانید تا تمام سطح ناگت ها به آرد آغشته شود.
داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، ناگت ها را داخل روغن داغن قرار دهید تا کاملا برشته و طلایی شود
نکات
1. در صورت تمایل به جای آرد سوخاری از خرده نان استفاده کنید.
2. هتر است پیاز را قبل از اضافه کردن کره کاملا تفت دهید تا آبش تبخیر شود تا بعد از اضافه کردن کره طعم آن به خوبی در غذا مشخص باشد.
3. میتوانید ناگت ها را پس از آماده سازی داخل نایلون بگذارید و منجمد کنید.
4. در صورت تمایل از مقداری سرخ شده و نخود فرنگی هم در غذا استفاده کنید.
(image)
نکات تکمیلی در مورد ناگت مرغ با ذرت
ناگت مرغ با ذرت جزو غذای ملل – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
ناگت مرغ با ذرت را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین بخوانید :
نوشته اولین بار در پدیدار شد.
طرز تهیه ناگت مرغ با ذرت