مدلینگ

عکس مدلینگ

You are here: Home - عکس مدلینگ - طرز تهیه پوره ماهی دودی


طرز تهیه پوره ماهی دودی

طرز تهیه پوره ماهی دودی

پوره ماهی دودی

 مواد لازم برای (پاته) پوره ماهی دودی

ماهی دودی :400 گرم
 خامه ای :200 گرم
نان تست برای سرو :6 عدد
 :3 عدد
ساقه  با برگ :2 عدد
شاهی :2 دسته کوچک
برگ جعفری تازه :1 دسته کوچک
 بکر :به مقدار لازم
نمک و  :به مقدار لازم
پوره ماهی دودی

طرز تهیه پاته (پوره ) ماهی دودی

ساقه کرفس را ریز خرد کنید و برگ ها را کنار بگذارید تا برای سرو استفاده کنید.
پوست ماهی دودی را بکنید و دور بیاندازید. ماهی را در غذاساز ریخته و پوره کنید. سپس پنیر خامه ای را بیفزایید و پوست لیموترشرنده شده، آب یکی از لیموها را به همراه مقداری برگ جعفری را نیز اضافه کنید.
این مخلوط را به مدت 20 ثانیه با غذاساز پوره کنید تا تبدیل به یک پاته نرم شوند. در صورت دلخواه می توانید کمی فلفل به آن اضافه کنید تا به طعم دلخواه تان دست پیدا کنید.
حالا شاهی ها، برگ های باقی مانده جعفری و برگ های کرفس را با هم داخل یک کاسه بزرگ بریزید و ساقه های خرد شده کرفس را نیز اضافه کنید.
روی مخلوط سبزیجات آب 1 عدد لیمو، مقداری روغن زیتون، نمک و فلفل بریزید تا به سالادتان طعم و عطری دلپذیر بدهید.
یک تابه را حرارت دهید، تکه های نان را روی آن قرار دهید و سپس جسم سنگینی مانند یک تابه دیگر را روی نان ها قرار دهید تا بین دو تابه پرس شوند. اجازه دهید نان ها به مدت 1 دقیقه تست شوند.
حالا پاته خود را به همراه نان تست، برش هایی از لیمو، سالاد سبزیجات و یک لیوان نوشیدنی سرو کرده و از خوردن این غذای خوشمزه لذت ببرید.
پوره ماهی دودی

نکات تکمیلی در مورد پوره ماهی

پوره ماهی جزو پیش غذا – اردور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 دقیقه میباشد .
پوره ماهی را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

نوشته اولین بار در پدیدار شد.

طرز تهیه پوره ماهی دودی

(image)

 مواد لازم برای (پاته) پوره ماهی دودی

ماهی دودی :400 گرم
 خامه ای :200 گرم
نان تست برای سرو :6 عدد
 :3 عدد
ساقه  با برگ :2 عدد
شاهی :2 دسته کوچک
برگ جعفری تازه :1 دسته کوچک
 بکر :به مقدار لازم
نمک و  :به مقدار لازم
(image)

طرز تهیه پاته (پوره ) ماهی دودی

ساقه کرفس را ریز خرد کنید و برگ ها را کنار بگذارید تا برای سرو استفاده کنید.
پوست ماهی دودی را بکنید و دور بیاندازید. ماهی را در غذاساز ریخته و پوره کنید. سپس پنیر خامه ای را بیفزایید و پوست لیموترشرنده شده، آب یکی از لیموها را به همراه مقداری برگ جعفری را نیز اضافه کنید.
این مخلوط را به مدت 20 ثانیه با غذاساز پوره کنید تا تبدیل به یک پاته نرم شوند. در صورت دلخواه می توانید کمی فلفل به آن اضافه کنید تا به طعم دلخواه تان دست پیدا کنید.
حالا شاهی ها، برگ های باقی مانده جعفری و برگ های کرفس را با هم داخل یک کاسه بزرگ بریزید و ساقه های خرد شده کرفس را نیز اضافه کنید.
روی مخلوط سبزیجات آب 1 عدد لیمو، مقداری روغن زیتون، نمک و فلفل بریزید تا به سالادتان طعم و عطری دلپذیر بدهید.
یک تابه را حرارت دهید، تکه های نان را روی آن قرار دهید و سپس جسم سنگینی مانند یک تابه دیگر را روی نان ها قرار دهید تا بین دو تابه پرس شوند. اجازه دهید نان ها به مدت 1 دقیقه تست شوند.
حالا پاته خود را به همراه نان تست، برش هایی از لیمو، سالاد سبزیجات و یک لیوان نوشیدنی سرو کرده و از خوردن این غذای خوشمزه لذت ببرید.
(image)

نکات تکمیلی در مورد پوره ماهی

پوره ماهی جزو پیش غذا – اردور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 دقیقه میباشد .
پوره ماهی را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

نوشته اولین بار در پدیدار شد.

طرز تهیه پوره ماهی دودی