مدلینگ

عکس مدلینگ

You are here: Home - عکس مدلینگ - طرز تهیه کانول شکلاتی


طرز تهیه کانول شکلاتی

طرز تهیه کانول شکلاتی

کانول شکلاتی

مواد لازم برای کانول شکلاتی

یک چهارم فنجان  بدون چربی
یک چهارم قاشق چای خوری 
یک قاشق چای خوری عصاره وانیل
سه قاشق غذاخوری  ریکوتای بدون چربی
دو قاشق چای خوری چیپس شکلات در اندازه کوچک
چند حبه  شیرین کننده بدون کالری
یک عدد نان باگت کوچک (تقریبا معادل 80 کالری)
دو قاشق چای خوری کره آب شده
نصف قاشق چای خوری پودر قند
شربت پنکیک بدون شکر، درصورت تمایل
کانول شکلاتی

طرز تهیه کانول شکلاتی

 تخم مرغ، دارچین و نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل را در یک کاسه کوچک، با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
باقی مانده عصاره وانیل را همراه با پنیر ریکوتا، چیپس شکلات و شیرین کننده، در یک ظرف دیگر مخلوط کنید.
همچنین بخوانید : دستور تهیه انواع دسر های مدرن
نان باگت را از طول، برش بزنید و لای آن را کمی باز کنید، اما مراقب باشید که دو طرف نان، از هم جدا نشود. مخلوط پنیر و چیپس شکلات را با کمک چنگال، روی نان بمالید و سپس، آن را با دقت، به چهار تکه مساوی، تقسیم کنید. باگت های پنیری شما، به همین راحتی، آماده شد.
کمی روغن، کف تابه، افشانه و آن را با حرارت متوسط، گرم کنید.
کره را داخل تابه بریزید و تا وقتی که کره آب می شود، هر چهار طرف ناگت ها را به تخم مرغ، آغشته کنید.
باگت ها را مدت سه تا چهار دقیقه در تابه حرارت دهید تا هر چهار طرف آن، طلایی شود.
پس از سرخ شدن کامل باگت ها، آن ها را در بشقاب بچینید و با پودر قند و شربت پنکیک (در صورت تمایل) تزئین کنید.
نکته
برای این رول خوشمزه به جای نان باگت می توانید از نان ورقه ای پیراشکی هم استفاده کنید.
کانول شکلاتی

نکات تکمیلی در مورد کانول شکلاتی

کانول شکلاتی جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
کانول شکلاتی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .

نوشته اولین بار در پدیدار شد.

طرز تهیه کانول شکلاتی

(image)

مواد لازم برای کانول شکلاتی

یک چهارم فنجان  بدون چربی
یک چهارم قاشق چای خوری 
یک قاشق چای خوری عصاره وانیل
سه قاشق غذاخوری  ریکوتای بدون چربی
دو قاشق چای خوری چیپس شکلات در اندازه کوچک
چند حبه  شیرین کننده بدون کالری
یک عدد نان باگت کوچک (تقریبا معادل 80 کالری)
دو قاشق چای خوری کره آب شده
نصف قاشق چای خوری پودر قند
شربت پنکیک بدون شکر، درصورت تمایل
(image)

طرز تهیه کانول شکلاتی

 تخم مرغ، دارچین و نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل را در یک کاسه کوچک، با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
باقی مانده عصاره وانیل را همراه با پنیر ریکوتا، چیپس شکلات و شیرین کننده، در یک ظرف دیگر مخلوط کنید.
همچنین بخوانید : دستور تهیه انواع دسر های مدرن
نان باگت را از طول، برش بزنید و لای آن را کمی باز کنید، اما مراقب باشید که دو طرف نان، از هم جدا نشود. مخلوط پنیر و چیپس شکلات را با کمک چنگال، روی نان بمالید و سپس، آن را با دقت، به چهار تکه مساوی، تقسیم کنید. باگت های پنیری شما، به همین راحتی، آماده شد.
کمی روغن، کف تابه، افشانه و آن را با حرارت متوسط، گرم کنید.
کره را داخل تابه بریزید و تا وقتی که کره آب می شود، هر چهار طرف ناگت ها را به تخم مرغ، آغشته کنید.
باگت ها را مدت سه تا چهار دقیقه در تابه حرارت دهید تا هر چهار طرف آن، طلایی شود.
پس از سرخ شدن کامل باگت ها، آن ها را در بشقاب بچینید و با پودر قند و شربت پنکیک (در صورت تمایل) تزئین کنید.
نکته
برای این رول خوشمزه به جای نان باگت می توانید از نان ورقه ای پیراشکی هم استفاده کنید.
(image)

نکات تکمیلی در مورد کانول شکلاتی

کانول شکلاتی جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
کانول شکلاتی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .

نوشته اولین بار در پدیدار شد.

طرز تهیه کانول شکلاتی