مدلینگ

عکس مدلینگ

You are here: Home - عکس مدلینگ - طرز تهیه گالت بادام با توت فرنگی


طرز تهیه گالت بادام با توت فرنگی

طرز تهیه گالت بادام با توت فرنگی

گالت بادام با توت فرنگی

در این مطلب طرز تهیه گالت بادام با توت فرنگی را در بخش آشپزی تاپ ناز برای 8 نفر اموزش می دهیم. این شیرینی در مدت یک ساعت و نیم اماده می شود.

 مواد لازم برای گالت بادام با توت فرنگی

سفیده  3 عدد بزرگ
رنده پوست لیمو  2 قاشق مرباخوری
ی تازه  2 قاشق مرباخوری
شکر دانه ریز 1 پیمانه
بادام پوست کنده ½1 پیمانه
توت فرنگی  6 پیمانه
پودر قند  1 قاشق غذاخوری
شهد رقیق آلبالو  1 قاشق غذاخوری
مربای توت فرنگی  3 قاشق غذاخوری
روغن مایع کمی
گالت بادام با توت فرنگی

طرز تهیه گالت بادام با توت فرنگی

بادام ها را تست کرده و پس از خنک شدن در دستگاه غذاساز می ریزیم تا پودر شوند.
همچنین بخوانید : تمام دستور تهیه های شیرینی خشک
فر را در دمای 170 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود.
سفیده های تخم مرغ را با دور تند هم زن برقی در ظرف تمیز و خشک آن قدر می زنیم تا سفید و پفی شود. سپس سرعت هم زن را روی متوسط گذاشته و سفیده ها را می زنیم تا فرم بگیرد. همین طور که هم زن با سرعت متوسط کار می کند، رنده پوست لیمو را به آن اضافه کرده و کم کم شکر را نیز به آن اضافه می کنیم. آن قدر زدن مایه را ادامه می دهیم تا سفید، براق و صاف شود و خط قاشق روی آن بماند ( حدود 6 تا 7 دقیقه).
سپس هم زن را خاموش کرده و بادام را با آن مخلوط می کنیم.
کف یک قالب کمربندی 20 سانتی را کمی چرب می کنیم و با کاغذ روغنی می پوشانیم. مایه را با قاشق داخل قالب ریخته و روی آن را صاف می کنیم. آن را 10 دقیقه کنار می گذاریم تا کامل صاف شود، سپس در فر می گذاریم.
درب فر را با کمک یک قاشق چوبی به اندازه یک سانتی متر باز نگه می داریم. کیک را به مدت 10 دقیقه می پزیم.
سپس دمای فر را به 150 درجه کاهش داده و در فر را کامل می بندیم. 25 دقیقه دیگر کیک را می پزیم تا کامل فرم گرفته و روی آن طلائی شود. آن را از فر خارج کرده و می گذاریم تا خنک شود.
8 تا 10 عدد از توت فرنگی های خوش فرم تر را از طول برش می زنیم و آن ها را کنار می گذاریم. بقیه توت فرنگی ها را پاک کرده و به طور طولی به چهار بخش تقسیم می کنیم. آن ها را به همراه پودر قند، شهد آلبالو و آبلیموی تازه در یک کاسه متوسط ریخته و زیر و رو می کنیم. کاسه را به مدت 30 دقیقه تا دو ساعت کنار می گذاریم و هر از چند گاهی توت فرنگی ها را زیر و رو می ‎کنیم.
مربا را در یک قابلمه مناسب ریخته و آن را روی حرارت می گذاریم تا کمی رقیق و نرم شود. سپس آن را روی سطح شیرینی پخته شده می مالیم. 8 تا 10 عدد توت فرنگی اولیه را که از وسط نصف کرده بودیم، دور تا دور شیرینی می چینیم به طوری که پوست توت رو به بیرون باشد. سپس وسط آن را می چسبانیم. توت های برش زده (از داخل کاسه درآورده) را به طور دایره ای طوری می چینیم که وسط آن، رو قرار گیرد. برش های کوچک تر را وسط تر می گذاریم. آب زیر توت ‎فرنگی ها را روی آن ها می دهیم و سریع سرو می کنیم.
گالت بادام با توت فرنگی

نکات تکمیلی در مورد گالت بادام

گالت بادام جزو کیک و شیرینی – شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
گالت بادام را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

نوشته اولین بار در پدیدار شد.

طرز تهیه گالت بادام با توت فرنگی

(image)

در این مطلب طرز تهیه گالت بادام با توت فرنگی را در بخش آشپزی تاپ ناز برای 8 نفر اموزش می دهیم. این شیرینی در مدت یک ساعت و نیم اماده می شود.

 مواد لازم برای گالت بادام با توت فرنگی

سفیده  3 عدد بزرگ
رنده پوست لیمو  2 قاشق مرباخوری
ی تازه  2 قاشق مرباخوری
شکر دانه ریز 1 پیمانه
بادام پوست کنده ½1 پیمانه
توت فرنگی  6 پیمانه
پودر قند  1 قاشق غذاخوری
شهد رقیق آلبالو  1 قاشق غذاخوری
مربای توت فرنگی  3 قاشق غذاخوری
روغن مایع کمی
(image)

طرز تهیه گالت بادام با توت فرنگی

بادام ها را تست کرده و پس از خنک شدن در دستگاه غذاساز می ریزیم تا پودر شوند.
همچنین بخوانید : تمام دستور تهیه های شیرینی خشک
فر را در دمای 170 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود.
سفیده های تخم مرغ را با دور تند هم زن برقی در ظرف تمیز و خشک آن قدر می زنیم تا سفید و پفی شود. سپس سرعت هم زن را روی متوسط گذاشته و سفیده ها را می زنیم تا فرم بگیرد. همین طور که هم زن با سرعت متوسط کار می کند، رنده پوست لیمو را به آن اضافه کرده و کم کم شکر را نیز به آن اضافه می کنیم. آن قدر زدن مایه را ادامه می دهیم تا سفید، براق و صاف شود و خط قاشق روی آن بماند ( حدود 6 تا 7 دقیقه).
سپس هم زن را خاموش کرده و بادام را با آن مخلوط می کنیم.
کف یک قالب کمربندی 20 سانتی را کمی چرب می کنیم و با کاغذ روغنی می پوشانیم. مایه را با قاشق داخل قالب ریخته و روی آن را صاف می کنیم. آن را 10 دقیقه کنار می گذاریم تا کامل صاف شود، سپس در فر می گذاریم.
درب فر را با کمک یک قاشق چوبی به اندازه یک سانتی متر باز نگه می داریم. کیک را به مدت 10 دقیقه می پزیم.
سپس دمای فر را به 150 درجه کاهش داده و در فر را کامل می بندیم. 25 دقیقه دیگر کیک را می پزیم تا کامل فرم گرفته و روی آن طلائی شود. آن را از فر خارج کرده و می گذاریم تا خنک شود.
8 تا 10 عدد از توت فرنگی های خوش فرم تر را از طول برش می زنیم و آن ها را کنار می گذاریم. بقیه توت فرنگی ها را پاک کرده و به طور طولی به چهار بخش تقسیم می کنیم. آن ها را به همراه پودر قند، شهد آلبالو و آبلیموی تازه در یک کاسه متوسط ریخته و زیر و رو می کنیم. کاسه را به مدت 30 دقیقه تا دو ساعت کنار می گذاریم و هر از چند گاهی توت فرنگی ها را زیر و رو می ‎کنیم.
مربا را در یک قابلمه مناسب ریخته و آن را روی حرارت می گذاریم تا کمی رقیق و نرم شود. سپس آن را روی سطح شیرینی پخته شده می مالیم. 8 تا 10 عدد توت فرنگی اولیه را که از وسط نصف کرده بودیم، دور تا دور شیرینی می چینیم به طوری که پوست توت رو به بیرون باشد. سپس وسط آن را می چسبانیم. توت های برش زده (از داخل کاسه درآورده) را به طور دایره ای طوری می چینیم که وسط آن، رو قرار گیرد. برش های کوچک تر را وسط تر می گذاریم. آب زیر توت ‎فرنگی ها را روی آن ها می دهیم و سریع سرو می کنیم.
(image)

نکات تکمیلی در مورد گالت بادام

گالت بادام جزو کیک و شیرینی – شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
گالت بادام را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

نوشته اولین بار در پدیدار شد.

طرز تهیه گالت بادام با توت فرنگی