مدلینگ

عکس مدلینگ

You are here: Home - عکس مدلینگ - پاستای پنیر با بوقلمون (Mac and Cheese) غذای پرطرفدار


پاستای پنیر با بوقلمون (Mac and Cheese) غذای پرطرفدار

پاستای پنیر با بوقلمون (Mac and Cheese) غذای پرطرفدار

پاستای پنیر با بوقلمون (Mac and Cheese) غذای پرطرفدار

مواد لازم پاستای پنیر با بوقلمون (Mac and Cheese)

گوشت بوقلمون 200 گرم

شیر 3 پیمانه

پاستا 2 پیمانه

پنیر چدار  2 پیمانه

 کوچک  1 عدد

نخود فرنگی ½ پیمانه

نان خرد ½ پیمانه

کره 2 قاشق سوپ‎خوری

آرد 2 قاشق سوپ‎خوری

پودر خردل 1 قاشق ‎خوری

نمک به مقدار لازم

  به مقدار لازم

پاستای پنیر با بوقلمون (Mac and Cheese) غذای پرطرفدار

طرز تهیه پاستای پنیر با بوقلمون (Mac and Cheese)

پیاز و پنیر را رنده می‎کنیم.
گوشت بوقلمون (ژامبون بوقلمون) را خرد می‎کنیم.
فر را از پیش با دمای 176 درجه سانتی‎گراد گرم می‎کنیم.
پاستا را در قابلمه‎ای بزرگ با آب و مقداری نمک می‎پزیم تا نرم و قابل جویدن شود. سپس آبکش کرده و کنار می‎گذاریم. (مطابق دستور روی بسته عمل می‎کنیم).
در این بین بر روی حرارت ملایم، پیاز را در یک تابه بزرگ، با کره سرخ می‎کنیم تا طلایی رنگ شود.
آرد را بر روی تابه می‎ریزیم و ضمن اینکه گهگاه مواد را هم می‎زنیم، تقریبا 2 دقیقه سرخ می‎کنیم تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگ طلایی به خود بگیرد.
به آرامی شیر را اضافه کرده و بر روی شعله هم می‎زنیم تا سس غلیظ و یک دست شود.
وقتی سس غلیظ شد تابه را از روی گاز برمی‎داریم.
نخود فرنگی را آب‎پز می‎کنیم یا از نخودفرنگی کنسرو شده استفاده می‎کنیم.
پنیر رنده شده را همراه بوقلمون دودی، نخود فرنگی و خردل با سس ترکیب می‎کنیم.
مقدار نمک و فلفل را هم بسته به ذائقه اندازه می‎کنیم.
سس پنیر را بر روی ماکارونی آبکش شده ریخته و کاملا زیرو رو می‎کنیم تا پاستا با سس ترکیب شود.
مخلوط بدست آمده را در قالب فر که با کره چرب شده می‎ریزیم و خرده‎های نان را بر روی آن پخش می‎کنیم.
ظرف را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار می‎دهیم تا پنیر حباب زده و سطح آن طلایی شود.
اگر دوست دارید روی آن را  ریحان و جعفری بریزید.

پاستای پنیر با بوقلمون (Mac and Cheese) غذای پرطرفدار

نکات تکمیلی در مورد پاستای پنیر با بوقلمون

پاستای پنیر با بوقلمون جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
پاستای پنیر با بوقلمون را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

همچنین بخوانید :

نوشته اولین بار در پدیدار شد.

پاستای پنیر با بوقلمون (Mac and Cheese) غذای پرطرفدار

(image)

مواد لازم پاستای پنیر با بوقلمون (Mac and Cheese)

گوشت بوقلمون 200 گرم

شیر 3 پیمانه

پاستا 2 پیمانه

پنیر چدار  2 پیمانه

 کوچک  1 عدد

نخود فرنگی ½ پیمانه

نان خرد ½ پیمانه

کره 2 قاشق سوپ‎خوری

آرد 2 قاشق سوپ‎خوری

پودر خردل 1 قاشق ‎خوری

نمک به مقدار لازم

  به مقدار لازم

(image)

طرز تهیه پاستای پنیر با بوقلمون (Mac and Cheese)

پیاز و پنیر را رنده می‎کنیم.
گوشت بوقلمون (ژامبون بوقلمون) را خرد می‎کنیم.
فر را از پیش با دمای 176 درجه سانتی‎گراد گرم می‎کنیم.
پاستا را در قابلمه‎ای بزرگ با آب و مقداری نمک می‎پزیم تا نرم و قابل جویدن شود. سپس آبکش کرده و کنار می‎گذاریم. (مطابق دستور روی بسته عمل می‎کنیم).
در این بین بر روی حرارت ملایم، پیاز را در یک تابه بزرگ، با کره سرخ می‎کنیم تا طلایی رنگ شود.
آرد را بر روی تابه می‎ریزیم و ضمن اینکه گهگاه مواد را هم می‎زنیم، تقریبا 2 دقیقه سرخ می‎کنیم تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگ طلایی به خود بگیرد.
به آرامی شیر را اضافه کرده و بر روی شعله هم می‎زنیم تا سس غلیظ و یک دست شود.
وقتی سس غلیظ شد تابه را از روی گاز برمی‎داریم.
نخود فرنگی را آب‎پز می‎کنیم یا از نخودفرنگی کنسرو شده استفاده می‎کنیم.
پنیر رنده شده را همراه بوقلمون دودی، نخود فرنگی و خردل با سس ترکیب می‎کنیم.
مقدار نمک و فلفل را هم بسته به ذائقه اندازه می‎کنیم.
سس پنیر را بر روی ماکارونی آبکش شده ریخته و کاملا زیرو رو می‎کنیم تا پاستا با سس ترکیب شود.
مخلوط بدست آمده را در قالب فر که با کره چرب شده می‎ریزیم و خرده‎های نان را بر روی آن پخش می‎کنیم.
ظرف را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار می‎دهیم تا پنیر حباب زده و سطح آن طلایی شود.
اگر دوست دارید روی آن را  ریحان و جعفری بریزید.

(image)

نکات تکمیلی در مورد پاستای پنیر با بوقلمون

پاستای پنیر با بوقلمون جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
پاستای پنیر با بوقلمون را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

همچنین بخوانید :

نوشته اولین بار در پدیدار شد.

پاستای پنیر با بوقلمون (Mac and Cheese) غذای پرطرفدار