طرز تهیه فارفاله با بروکلی
طرز تهیه فارفاله با بروکلی

فارفاله با بروکلی غذای خوشمزه و مقوی دلخواه بچه ها است که با پاستا تهیه می شود و در مدت زمان کمی آماده می شود.
مواد لازم برای فارفاله با بروکلی
پاستا 450 گرم
2 عدد
¼پیمانه
کره 4 قاشق غذاخوری
سیر 3 حبه
ماهی کولی 100گرم
قرمز ¼ قاشق خوری
فلفل سیاه ½ قاشق چای خوری
پنیر پارمزان ½ پیمانه
طرز تهیه فارفاله با بروکلی
قابلمه بزرگی از آب نمک را روی دمای بالا بجوشانید. پاستا (فارفاله یا پاپیونی) را اضافه کنید و بجوشانید و هر از گاهی هم بزنید.
بعد از 5 دقیقه، بروکلی را اضافه کرده و 4 دقیقه دیگر بگذارید بپزد و هم بزنید. آن را آب کش کرده و یک پیمانه از آب پاستا را نگه دارید.
در این زمان، در تابه ای بزرگ روغن زیتون (بودار) را روی حرارت نسبتا بالا گرم کنید.
سیر (خرد شده)، ماهی کولی ( خرد شده) و پرک فلفل قرمز را اضافه کرده و 5 دقیقه بپزید.
مخلوط بروکلی و پاستا و نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید. در صورت نیاز کمی از آب پاستا را که نگه داشته بودید اضافه کنید تا سس رقیقی درست شود.
آن را به دیس منتقل کرده و روی آن پنیر پارمزان (رنده شده) بپاشید.
نکات تکمیلی در مورد فارفاله با بروکلی
فارفاله با بروکلی جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
فارفاله با بروکلی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
نوشته اولین بار در پدیدار شد.
طرز تهیه فارفاله با بروکلی
(image)
فارفاله با بروکلی غذای خوشمزه و مقوی دلخواه بچه ها است که با پاستا تهیه می شود و در مدت زمان کمی آماده می شود.
مواد لازم برای فارفاله با بروکلی
پاستا 450 گرم
2 عدد
¼پیمانه
کره 4 قاشق غذاخوری
سیر 3 حبه
ماهی کولی 100گرم
قرمز ¼ قاشق خوری
فلفل سیاه ½ قاشق چای خوری
پنیر پارمزان ½ پیمانه
(image)
طرز تهیه فارفاله با بروکلی
قابلمه بزرگی از آب نمک را روی دمای بالا بجوشانید. پاستا (فارفاله یا پاپیونی) را اضافه کنید و بجوشانید و هر از گاهی هم بزنید.
بعد از 5 دقیقه، بروکلی را اضافه کرده و 4 دقیقه دیگر بگذارید بپزد و هم بزنید. آن را آب کش کرده و یک پیمانه از آب پاستا را نگه دارید.
در این زمان، در تابه ای بزرگ روغن زیتون (بودار) را روی حرارت نسبتا بالا گرم کنید.
سیر (خرد شده)، ماهی کولی ( خرد شده) و پرک فلفل قرمز را اضافه کرده و 5 دقیقه بپزید.
مخلوط بروکلی و پاستا و نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید. در صورت نیاز کمی از آب پاستا را که نگه داشته بودید اضافه کنید تا سس رقیقی درست شود.
آن را به دیس منتقل کرده و روی آن پنیر پارمزان (رنده شده) بپاشید.
(image)
نکات تکمیلی در مورد فارفاله با بروکلی
فارفاله با بروکلی جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
فارفاله با بروکلی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
نوشته اولین بار در پدیدار شد.
طرز تهیه فارفاله با بروکلی