طرز تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج
طرز تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج
مواد مورد نیاز برای 4 نفر
مواد لازم برای تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج :
سویای درشت | 150 گرم |
روغن مایع | به میزان لازم |
پیاز خرد كرده | 5 تا 6 قاشق سوپخوری |
1 قاشق چایخوری | |
یک دوم قاشق چایخوری | |
پودر | 1 قاشق چایخوری |
هل | 10 عدد |
پودر | 1 قاشق چایخوری |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق سوپخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
زعفران حل كرده | 1 قاشق چایخوری |
هویج متوسط | 3 عدد |
طرز تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج :
سویا را به مدت 2 ساعت در آب ولرم بخیسانید. بعد در آبكش بریزید. حالا در قابلمهی مناسبی، قدری روغن مایع بریزید و آن را روی اجاق قرار دهید و سویا رادر آن تفت دهید. بعد از 5 دقیقه پیاز را اضافه كنید و آن را نیز كمی تفت دهید.
سپس ادویهها، هل و رب را به سویا بیفزائید و پس از 3 دقیقه، قدری آب در قابلمه بریزید؛ به گونه ای كه آب روی سویا را بپوشاند. اكنون حرارت را كم كنید تا سویا بپزد. تا آب آن به یک پیمانه برسد در آخر، نمک و زعفران را اضافه كنید. حالا هویج را خلالی خرد كنید و در اندكی روغن تفت دهید تا كمی نرم شود.
اینک همهی مواد را با چلو مخلوط سازید و به مدت 30 دقیقه آن را دم كنید. آن گاه پلو را در دیس مناسبی بكشید.
یادآوری: مقدار برنج برای این مواد، در حدود 3 پیمانه (تقریباً 450 گرم ) می باشد.
نوشته اولین بار در پدیدار شد.
طرز تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج
(image)
مواد مورد نیاز برای 4 نفر
مواد لازم برای تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج :
سویای درشت | 150 گرم |
روغن مایع | به میزان لازم |
پیاز خرد كرده | 5 تا 6 قاشق سوپخوری |
1 قاشق چایخوری | |
یک دوم قاشق چایخوری | |
پودر | 1 قاشق چایخوری |
هل | 10 عدد |
پودر | 1 قاشق چایخوری |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق سوپخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
زعفران حل كرده | 1 قاشق چایخوری |
هویج متوسط | 3 عدد |
طرز تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج :
سویا را به مدت 2 ساعت در آب ولرم بخیسانید. بعد در آبكش بریزید. حالا در قابلمهی مناسبی، قدری روغن مایع بریزید و آن را روی اجاق قرار دهید و سویا رادر آن تفت دهید. بعد از 5 دقیقه پیاز را اضافه كنید و آن را نیز كمی تفت دهید.
سپس ادویهها، هل و رب را به سویا بیفزائید و پس از 3 دقیقه، قدری آب در قابلمه بریزید؛ به گونه ای كه آب روی سویا را بپوشاند. اكنون حرارت را كم كنید تا سویا بپزد. تا آب آن به یک پیمانه برسد در آخر، نمک و زعفران را اضافه كنید. حالا هویج را خلالی خرد كنید و در اندكی روغن تفت دهید تا كمی نرم شود.
اینک همهی مواد را با چلو مخلوط سازید و به مدت 30 دقیقه آن را دم كنید. آن گاه پلو را در دیس مناسبی بكشید.
یادآوری: مقدار برنج برای این مواد، در حدود 3 پیمانه (تقریباً 450 گرم ) می باشد.
نوشته اولین بار در پدیدار شد.
طرز تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج