مدلینگ

عکس مدلینگ

You are here: Home - عکس مدلینگ - طرز تهیه بیسکویت شکری هندونه شیرینی فانتزی و خوشمزه


طرز تهیه بیسکویت شکری هندونه شیرینی فانتزی و خوشمزه

طرز تهیه بیسکویت شکری هندونه شیرینی فانتزی و خوشمزه

بیسکویت شکری هندونه

مواد لازم برای خمیر بیسکویت

 بزرگ یک عدد
کره 200 گرم یا 1 پیمانه
پودر قند 1 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق خوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
آرد به میزان لازم
مواد لازم برای رویال آیسینگ
سفیده تخم مرغ 2 عدد
پودر قند 2 پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
آب لیموی تازه چند قطره
رنگهای خوراکی
بیسکویت شکری هندونه
طرز تهیه بیسکویت شکری هندونه
آرد را سه بار الک کنید حدود 4 پیمانه را کنار دستتون داشته باشین. بیکین پودر را با کمی آرد مخلوط کنید که اول کار به مواد اضافه بشه .تمام مواد باید به دمای محیط برسه.
در صورتیکه از بیسکوئیت های خیلی شیرین فراری هستین مقدار پودر قند را نصف کنید چون آیسینگ روی بیسکوئیت کاملا شیرینه.
فر را از یک ربع قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.
پودر قند و کره را کاملا با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه و حجمش زیاد بشه .
تخم مرغ و وانیل رابهش اضافه کنید و دوباره باهمزن بزنید بایدسه تاچهار دقیقه بزنید
الان موقع اضافه کردن آرد هست اول اون یک مقدار آردی که با بیکین پودر مخلوط هست را به مواد اضافه می کنیم و بعد کم کم آرد را میریزیم و با نوک انگشتها مخلوط می کنیم تا یک خمیری بدست بیاد که خیلی لطیفه و به دست هم نمی چسبه
این خمیر را به قطر یک تا دو سانت در یک کیسه به مدت دو ساعت میذاریم تو یخچال تا استراحت کنه حتی میتونید تا روز بعد نگهش دارین .چون این خمیر کره داره مسلما تو یخچال کاملا سفت میشه بعد از مدت زمان لازماون را در بیارین بذارین تا کمی نرم بشه و بشه پهنش کرد ولی سرماش را داشته باشه این بیسکوئیت چون خیلی ترد و نرم هست نباید موقع پهن کردنش به خمیرش آرد اضافه ای خورانده بشه اگر حین کار دیدین خمیرگرم شده بذارینش تو یخچال تا سرد بشه.
خمیر را بین دو تا نایلون باز می کنیم به قطر سه میل تا نیم سانت دلبخواه که تو فر هم کمی پف می کنه .
و با یک قالب گرد اون را قالب میزنیم اندازه قالبتون بستگی به این داره که بخواهین قاچ های  شما بزرگیش چقدر باشه .برای قاچ های دندون خورده از یک قالب با لبه های کنگره دار استفاده کنیدکف سینی را کاغذ روغنی بندازین و بیسکوئیت ها را روی کاغذ بچینید
سینی را در فر یه مدت 12 تا 15 دقیقه قرار بدین بسته به فرهای مختلف فرق می کنه همینکه لبه پائین کار طلائی شد کافیه .
سینی را بیرون بیارین و اجازه بدین بیسکوئیت ها کاملا سرد بشن چون خیلی ترد هستند و باهاشون برخورد خشن بکنید می شکنن ولی وقتی آیسینگ روی اونها میره دیگه نمی شکنن و محافظت میشن.
بریم سراغ درست کردن رویال آیسینگ .
اول سفیده هائی را که به دمای محیط رسیدن را با همزن و دور تند و در یکجهت شروع به زدن می کنیم .
وقتی کمی کف کرد آروم آروم در حین زدن با همزن پودر قند را بهش اضافه می کنین به همراه وانیل و چند قطره آبلیمو تا وقتی به زدن ادامه بدین که خط همزن روی سفیده بمونه و از کاسه نریزه .
حالا به نسبت اینکه از هر رنگی چقدر لازم دارین باید خمیر را رنگ کنید چون اینجا از رنگ قرمز بیشتر استفاده می کنیم ابتدا مقداری از سفیده ها را با رنگ قرمز رنگ کنید تو یک کاسه جدا اگر دیدین که خمیر خیلی سفته آروم و قطره قطره آب سرد بهش اضافه کنید و با یک قاشق کوچولوی غیر فلزی بزنید تا به غلظت دلخواهتون برسه.
روی بقیه خمیر یک پارچه نمدار بندازین که خشک نشه .
ابتدای کار باید خمیر کمی غلیظ تر باشه که راه نیفته و همه بیسکوئیت را خراب کنه حالا این رویال آیسینگ قرمز رنگ را در یک قیف یک بار مصرف یا یک کیسه نایلون ضخیم مثل زیپ کیپ می کنیم و نوک قیف را با قیچی کمی می بریم ابتدا دور بیسکوئیت را با این خمیر می پوشونیم
باید اجازه بدین تا خشک بشه بعد وسطش را با خمیر شل تر پر کنید و بازم اجازه بدین تا خشک بشه .
برای رنگ سفید احتیاجی به رنگ ندارین مقداری از خمیر سفید را درون یک قیف دیگه بکنید و دور قرمز را یک خط باریک بزنید و بذارین که کاملا خشک
بشه .
مرحله آخر رنگ سبز هست باز مثل مراحل قبل عمل کنید و رنگ سبز را هم بزنید و بذارین خشک بشه .
برای تخمه ها از هر چیزی می تونید استفاده کنین .
نکات
1. باز اول حتما دستتاتون می لزره و ممکنه که درست نتونید خط ها را ایجادکنید اصلا مهم نیست شاکی نشید صبر کنید کمی که مواد خودش را گرفت بکنیتش و دوباره شروع کنید …می بیند که جای کار زیاد دارهخرابکاریهاتون را هم در هر مرحله بعد از خشک شدن اون مرحله میتونیدرفع کنید با همون رنگ جاهائی که کج شده را درست کنید تا دستتون بیاد.
2.رویال آیسینگ را تا چند روز با درب بسته میتونید تو یخچال و 4 تا 5 ماه تو فریزر نگهداری کنید فقط نباید هوا بخوره چون خشک میشه بعد که از یخچال در آوردین دوباره با همزن بزنید تا به شکل اولش در بیاد اگر از فریزر در آوردین بذارین یخش باز بشه و با همزن بزنیتش و دوباره استفاده کنید .

بیسکویت شکری هندونه

نکات تکمیلی در مورد بیسکویت

بیسکویت جزو کیک و شیرینی – شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
بیسکویت را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

نوشته اولین بار در پدیدار شد.

طرز تهیه بیسکویت شکری هندونه شیرینی فانتزی و خوشمزه

(image)

مواد لازم برای خمیر بیسکویت

 بزرگ یک عدد
کره 200 گرم یا 1 پیمانه
پودر قند 1 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق خوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
آرد به میزان لازم
مواد لازم برای رویال آیسینگ
سفیده تخم مرغ 2 عدد
پودر قند 2 پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
آب لیموی تازه چند قطره
رنگهای خوراکی
(image)
طرز تهیه بیسکویت شکری هندونه
آرد را سه بار الک کنید حدود 4 پیمانه را کنار دستتون داشته باشین. بیکین پودر را با کمی آرد مخلوط کنید که اول کار به مواد اضافه بشه .تمام مواد باید به دمای محیط برسه.
در صورتیکه از بیسکوئیت های خیلی شیرین فراری هستین مقدار پودر قند را نصف کنید چون آیسینگ روی بیسکوئیت کاملا شیرینه.
فر را از یک ربع قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.
پودر قند و کره را کاملا با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه و حجمش زیاد بشه .
تخم مرغ و وانیل رابهش اضافه کنید و دوباره باهمزن بزنید بایدسه تاچهار دقیقه بزنید
الان موقع اضافه کردن آرد هست اول اون یک مقدار آردی که با بیکین پودر مخلوط هست را به مواد اضافه می کنیم و بعد کم کم آرد را میریزیم و با نوک انگشتها مخلوط می کنیم تا یک خمیری بدست بیاد که خیلی لطیفه و به دست هم نمی چسبه
این خمیر را به قطر یک تا دو سانت در یک کیسه به مدت دو ساعت میذاریم تو یخچال تا استراحت کنه حتی میتونید تا روز بعد نگهش دارین .چون این خمیر کره داره مسلما تو یخچال کاملا سفت میشه بعد از مدت زمان لازماون را در بیارین بذارین تا کمی نرم بشه و بشه پهنش کرد ولی سرماش را داشته باشه این بیسکوئیت چون خیلی ترد و نرم هست نباید موقع پهن کردنش به خمیرش آرد اضافه ای خورانده بشه اگر حین کار دیدین خمیرگرم شده بذارینش تو یخچال تا سرد بشه.
خمیر را بین دو تا نایلون باز می کنیم به قطر سه میل تا نیم سانت دلبخواه که تو فر هم کمی پف می کنه .
و با یک قالب گرد اون را قالب میزنیم اندازه قالبتون بستگی به این داره که بخواهین قاچ های  شما بزرگیش چقدر باشه .برای قاچ های دندون خورده از یک قالب با لبه های کنگره دار استفاده کنیدکف سینی را کاغذ روغنی بندازین و بیسکوئیت ها را روی کاغذ بچینید
سینی را در فر یه مدت 12 تا 15 دقیقه قرار بدین بسته به فرهای مختلف فرق می کنه همینکه لبه پائین کار طلائی شد کافیه .
سینی را بیرون بیارین و اجازه بدین بیسکوئیت ها کاملا سرد بشن چون خیلی ترد هستند و باهاشون برخورد خشن بکنید می شکنن ولی وقتی آیسینگ روی اونها میره دیگه نمی شکنن و محافظت میشن.
بریم سراغ درست کردن رویال آیسینگ .
اول سفیده هائی را که به دمای محیط رسیدن را با همزن و دور تند و در یکجهت شروع به زدن می کنیم .
وقتی کمی کف کرد آروم آروم در حین زدن با همزن پودر قند را بهش اضافه می کنین به همراه وانیل و چند قطره آبلیمو تا وقتی به زدن ادامه بدین که خط همزن روی سفیده بمونه و از کاسه نریزه .
حالا به نسبت اینکه از هر رنگی چقدر لازم دارین باید خمیر را رنگ کنید چون اینجا از رنگ قرمز بیشتر استفاده می کنیم ابتدا مقداری از سفیده ها را با رنگ قرمز رنگ کنید تو یک کاسه جدا اگر دیدین که خمیر خیلی سفته آروم و قطره قطره آب سرد بهش اضافه کنید و با یک قاشق کوچولوی غیر فلزی بزنید تا به غلظت دلخواهتون برسه.
روی بقیه خمیر یک پارچه نمدار بندازین که خشک نشه .
ابتدای کار باید خمیر کمی غلیظ تر باشه که راه نیفته و همه بیسکوئیت را خراب کنه حالا این رویال آیسینگ قرمز رنگ را در یک قیف یک بار مصرف یا یک کیسه نایلون ضخیم مثل زیپ کیپ می کنیم و نوک قیف را با قیچی کمی می بریم ابتدا دور بیسکوئیت را با این خمیر می پوشونیم
باید اجازه بدین تا خشک بشه بعد وسطش را با خمیر شل تر پر کنید و بازم اجازه بدین تا خشک بشه .
برای رنگ سفید احتیاجی به رنگ ندارین مقداری از خمیر سفید را درون یک قیف دیگه بکنید و دور قرمز را یک خط باریک بزنید و بذارین که کاملا خشک
بشه .
مرحله آخر رنگ سبز هست باز مثل مراحل قبل عمل کنید و رنگ سبز را هم بزنید و بذارین خشک بشه .
برای تخمه ها از هر چیزی می تونید استفاده کنین .
نکات
1. باز اول حتما دستتاتون می لزره و ممکنه که درست نتونید خط ها را ایجادکنید اصلا مهم نیست شاکی نشید صبر کنید کمی که مواد خودش را گرفت بکنیتش و دوباره شروع کنید …می بیند که جای کار زیاد دارهخرابکاریهاتون را هم در هر مرحله بعد از خشک شدن اون مرحله میتونیدرفع کنید با همون رنگ جاهائی که کج شده را درست کنید تا دستتون بیاد.
2.رویال آیسینگ را تا چند روز با درب بسته میتونید تو یخچال و 4 تا 5 ماه تو فریزر نگهداری کنید فقط نباید هوا بخوره چون خشک میشه بعد که از یخچال در آوردین دوباره با همزن بزنید تا به شکل اولش در بیاد اگر از فریزر در آوردین بذارین یخش باز بشه و با همزن بزنیتش و دوباره استفاده کنید .

(image)

نکات تکمیلی در مورد بیسکویت

بیسکویت جزو کیک و شیرینی – شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
بیسکویت را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

نوشته اولین بار در پدیدار شد.

طرز تهیه بیسکویت شکری هندونه شیرینی فانتزی و خوشمزه