مدلینگ

عکس مدلینگ

You are here: Home - عکس مدلینگ - طرز تهیه پیتزای ماهی تن و ریحان سیسیلی


طرز تهیه پیتزای ماهی تن و ریحان سیسیلی

طرز تهیه پیتزای ماهی تن و ریحان سیسیلی

پیتزای ماهی تن و ریحان سیسیلی

پیتزای ماهی تن و ریحان سیسیلی تشکیل شده از سس گوجه غلیظ، ماهی تن، فلفل سبز و پنیر موتزارلا است که از جزایر سیسیل ایتالیا می آید و غذایی خوش طعم است.

مواد لازم برای پیتزای ماهی تن و ریحان سیسیلی

 فیله شده  2 عدد
 تن  360 گرم
 موتزارلا  180 گرم
 سبز 1عدد
خمیر پیتزا  دو ورقه
رب گوجه فرنگی  2 قاشق سوپخوری
سیر ریزخرد شده  1حبه
 بکر  2 قاشق غذاخوری
نمک دریا  1 قاشق جایخوری
فلفل سیاه تازه آسیاب شده  ½ قاشق چایخوری
ریحان تازه  20 برگ
پیتزای ماهی تن و ریحان سیسیلی
طرز تهیه پیتزای ماهی تن و ریحان سیسیلی
خمیر پیتزا را از فریزر خارج کنید.
فر را از قبل روی درجه 230 درجه سلسیوس(450 درجه فارنهایت) گرم کنید.
رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را در روغن زیتون روی حرارت کم اجاق کمی تفت دهید، سپس سیر و گوجه های فیله شده را به آن اضافه کرده بگذارین 5 دقیقه بماند تا حالت سس مانند پیدا کند.
شعله را خاموش کنید و اجازه دهید سس کمی سرد شود؛ سپس یک لایه نازک از این مخلوط به طور یکنواخت روی دو نان پیتزا با قطر 30 سانتی متر پهن کنید.
ریحان خرد شده، فلفل سبزنواری خرد شده و تن ماهی را که با چنگال له شده؛ را به طور یکنواخت روی نان های پیتزا قرار دهید و پنیررا به طور مساوی روی آن ها پخش کنید.
پیتزا را مستقیم روی سینی فر قرار دهید و 10 دقیقه بپذیرید. پیتزا را به 6 قسمت ببرید و سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد پیتزای ماهی تن

پیتزای ماهی تن جزو پیتزا میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
پیتزای ماهی تن را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

نوشته اولین بار در پدیدار شد.

طرز تهیه پیتزای ماهی تن و ریحان سیسیلی

(image)

پیتزای ماهی تن و ریحان سیسیلی تشکیل شده از سس گوجه غلیظ، ماهی تن، فلفل سبز و پنیر موتزارلا است که از جزایر سیسیل ایتالیا می آید و غذایی خوش طعم است.

مواد لازم برای پیتزای ماهی تن و ریحان سیسیلی

 فیله شده  2 عدد
 تن  360 گرم
 موتزارلا  180 گرم
 سبز 1عدد
خمیر پیتزا  دو ورقه
رب گوجه فرنگی  2 قاشق سوپخوری
سیر ریزخرد شده  1حبه
 بکر  2 قاشق غذاخوری
نمک دریا  1 قاشق جایخوری
فلفل سیاه تازه آسیاب شده  ½ قاشق چایخوری
ریحان تازه  20 برگ
(image)
طرز تهیه پیتزای ماهی تن و ریحان سیسیلی
خمیر پیتزا را از فریزر خارج کنید.
فر را از قبل روی درجه 230 درجه سلسیوس(450 درجه فارنهایت) گرم کنید.
رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را در روغن زیتون روی حرارت کم اجاق کمی تفت دهید، سپس سیر و گوجه های فیله شده را به آن اضافه کرده بگذارین 5 دقیقه بماند تا حالت سس مانند پیدا کند.
شعله را خاموش کنید و اجازه دهید سس کمی سرد شود؛ سپس یک لایه نازک از این مخلوط به طور یکنواخت روی دو نان پیتزا با قطر 30 سانتی متر پهن کنید.
ریحان خرد شده، فلفل سبزنواری خرد شده و تن ماهی را که با چنگال له شده؛ را به طور یکنواخت روی نان های پیتزا قرار دهید و پنیررا به طور مساوی روی آن ها پخش کنید.
پیتزا را مستقیم روی سینی فر قرار دهید و 10 دقیقه بپذیرید. پیتزا را به 6 قسمت ببرید و سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد پیتزای ماهی تن

پیتزای ماهی تن جزو پیتزا میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
پیتزای ماهی تن را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

نوشته اولین بار در پدیدار شد.

طرز تهیه پیتزای ماهی تن و ریحان سیسیلی