مدلینگ

عکس مدلینگ

You are here: Home - عکس مدلینگ - طرز تهیه گولاش با پودینگ سبزی


طرز تهیه گولاش با پودینگ سبزی

طرز تهیه گولاش با پودینگ سبزی

گولاش با پودینگ سبزی

مواد لازم برای گولاش با پودینگ سبزی

 بکر و بودار:2 قاشق غذاخوری
فیله بره:5/1 کیلوگرم، باریک باریک بریده شود
:2 عدد، نگینی خرد شود
سیر:4 بوته، له شده
پاپریکای دودی:یک تا 2قاشق سوپ خوری
عصاره گوشت گوساله:نیم لیتر
:800 گرم، ساطوری شده
:3 عدد، خردشده
مواد لازم برای پودینگ
آرد:250 گرم
روغن زیتون بکر و بودار:100گرم
بکینگ پودر:یک و نیم قاشق سوپ خوری
:یک دسته کوچک، بیشتر برگ هایش ساطوری شود
همچنین بخوانید : دستور تهیه تمام سالاد ها
گولاش با پودینگ سبزی

طرز تهیه گولاش با پودینگ سبزی

یک قاشق از روغن زیتون را در تابه گرم کرده و گوشت ها را برای 5-4 دقیقه تفت می دهیم تا قهوه ای رنگ شوند؛ بعد آن ها را کنار بگذارید. حالا پیاز را در همان روغن برای 8 تا 10 دقیقه سرخ کنید تا نرم و طلایی رنگ شود. بعد سیر و پاپریکا را اضافه کرده و آن ها را به مدت یکی، 2 دقیقه بپزید. حالا فیله ها را با محتویات درون تابه مخلوط کرده و عصاره گوشت و گوجه فرنگی ها را به آن اضافه کنید. وقتی سس به جوش آمد، شعله را کم کرده و اجازه دهید مایع برای 20 تا 30 دقیقه ریز ریز بجوشد تا سس غلیظی به دست آید.
برای تهیه پودینگ، تمام مواد ذکر شده را، به جز پونه، با هم مخلوط کرده و مقدار کافی آب سرد به آن اضافه می کنیم تا خمیری کیک مانند به دست آید. حالا با این خمیرها 30 گلوله به اندازه فندق درست کنید. فلفل را داخل گولاش بپاشید و بعد پودینگ را به آن اضافه کرده و در ظرف را ببندید و برای 25 تا 30 دقیقه اجازه دهید روی حرارت ملایم بپزد. بعد از کشیدن غذا در ظرف، رویش را با برگ های پونه تزئین کنید.
گولاش با پودینگ سبزی

نکات تکمیلی در مورد گولاش

گولاش جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 10 دقیقه میباشد .
گولاش را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

نوشته اولین بار در پدیدار شد.

طرز تهیه گولاش با پودینگ سبزی

(image)

مواد لازم برای گولاش با پودینگ سبزی

 بکر و بودار:2 قاشق غذاخوری
فیله بره:5/1 کیلوگرم، باریک باریک بریده شود
:2 عدد، نگینی خرد شود
سیر:4 بوته، له شده
پاپریکای دودی:یک تا 2قاشق سوپ خوری
عصاره گوشت گوساله:نیم لیتر
:800 گرم، ساطوری شده
:3 عدد، خردشده
مواد لازم برای پودینگ
آرد:250 گرم
روغن زیتون بکر و بودار:100گرم
بکینگ پودر:یک و نیم قاشق سوپ خوری
:یک دسته کوچک، بیشتر برگ هایش ساطوری شود
همچنین بخوانید : دستور تهیه تمام سالاد ها
(image)

طرز تهیه گولاش با پودینگ سبزی

یک قاشق از روغن زیتون را در تابه گرم کرده و گوشت ها را برای 5-4 دقیقه تفت می دهیم تا قهوه ای رنگ شوند؛ بعد آن ها را کنار بگذارید. حالا پیاز را در همان روغن برای 8 تا 10 دقیقه سرخ کنید تا نرم و طلایی رنگ شود. بعد سیر و پاپریکا را اضافه کرده و آن ها را به مدت یکی، 2 دقیقه بپزید. حالا فیله ها را با محتویات درون تابه مخلوط کرده و عصاره گوشت و گوجه فرنگی ها را به آن اضافه کنید. وقتی سس به جوش آمد، شعله را کم کرده و اجازه دهید مایع برای 20 تا 30 دقیقه ریز ریز بجوشد تا سس غلیظی به دست آید.
برای تهیه پودینگ، تمام مواد ذکر شده را، به جز پونه، با هم مخلوط کرده و مقدار کافی آب سرد به آن اضافه می کنیم تا خمیری کیک مانند به دست آید. حالا با این خمیرها 30 گلوله به اندازه فندق درست کنید. فلفل را داخل گولاش بپاشید و بعد پودینگ را به آن اضافه کرده و در ظرف را ببندید و برای 25 تا 30 دقیقه اجازه دهید روی حرارت ملایم بپزد. بعد از کشیدن غذا در ظرف، رویش را با برگ های پونه تزئین کنید.
(image)

نکات تکمیلی در مورد گولاش

گولاش جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 10 دقیقه میباشد .
گولاش را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

نوشته اولین بار در پدیدار شد.

طرز تهیه گولاش با پودینگ سبزی